Bel: 0499 49 60 66

Over ons

Magazijn van KOOPKOOP bestaat al meer dan 25 jaar en is een begrip voor kantoormeubelen in de ruimste zin van het woord. Voor een complete inrichting of het leveren van bijvoorbeeld een enkele kast zijn wij HET adres. Kwaliteit en snelle leveringen staan bij ons bovenaan! Een perfecte service is vanzelfsprekend terwijl het deskundig montageteam u zal verbazen! Naast een breed programma kantoormeubelen leveren wij ook vrijwel alle kantoorartikelen, papier en cartridges.

Snelleverprogramma

Door de ruime voorraden kunnen wij u een snelle levering garanderen. Levering van kantoormeubelen met montage wordt uitgevoerd door onze eigen montagedienst. Vooraf aan elke levering neemt onze afdeling planning kontakt op. Kantoormeubelen vanaf € 550,- netto-orderwaarde excl. btw worden franco geleverd.

Kwaliteit

De kwaliteitscontrole van de goederen heeft KOOP in eigen hand. Alle in- en uitgaande goederen worden door onze medewerkers streng gecontroleerd. Bijna 90% van de getoonde producten zijn van Europese bodem en worden geproduceerd volgens de internationale EU-normen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Prijzen

Bus van KOOPWij kopen rechtstreeks in bij onze fabrikanten. Daardoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste prijs. Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor projecten maken wij graag een gespecificeerde en speciaal geprijsde offerte!

Logistiek en montage

KOOP beschikt over een eigen transport- en montagedienst. Vanuit ons magazijn leveren wij de kantoormeubelen en kantoorartikelen uit voorraad. Goederen kunnen direct aan u binnen 24 uur verzonden worden. Ook kan er in overleg met de planning een afspraak gemaakt worden voor bezorging met complete installatie waarbij verpakkingsmateriaal en overig afval door ons geretourneerd wordt.

Advies

Tekening kantoorGoed advies staat bij ons als service bovenaan, ook bieden wij u deskundige hulp bij het inrichten van uw kantoor, kantine of vergaderruimte. Aan de hand van uw wensen kan vrijblijvend een voorstel worden gemaakt. Tevens kunnen wij uw inrichting intekenen zodat u een compleet beeld krijgt van uw toekomstige kantoor.

Projectgroep

KOOP heeft eigen specialisten in dienst. Met inhoudelijke plannen, tekeningen en adviezen maken wij de inrichting van uw kantoor concreet. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe je een kantoor goed inricht en daarmee nemen wij u vrijblijvend een hoop werk uit handen.

Ergonomie

Showroom met kantoormeubelenGoed zitten is belangrijk! Hiervoor hebben wij een ergonoom in dienst om een deskundig advies uit te brengen over uw totale werkplek, vaak ondersteund door het plaatsen van een ‘op het lijf’ geschreven proefstoel! Ook voor uitzonderlijke gevallen hebben wij de oplossing!

Garantie

Eén tot vijf jaar garantie op geleverde producten. Duidelijke garantievoorwaarden. Eventuele reparaties door eigen servicedienst.

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zwarte burostoel
Gekleurde stoelen
Witte designstoel
Wit verrijdbaar kastje met lades
Grijze kantoorkast met schuifdeuren
Hoge kast voor op kantoor
Werkplek met mooie kantoormeubelen
Zakelijk kantoor met kantoormeubelen van KOOP
Strak buro met ladenkast rechts
Kapstok met hangers
Draagarm voor meerdere beeldschermen
Prullenbak
Kantoorartikelen
Dozen met papier
Archiefmappen